Ieri am inceput turneul cu o trupa de spectacol din Constanta.

Impreuna realizam un spectacol incredibil pentru copiii prescolari si din gimnaziu, durata fiind de o ora si jumatate, cu momente de magie si iluzionism, clovnerii, colinde populare si straine, numere de acrobatii realizate de craciunite, numere de dans, multa distractie, voie bune si amuzament cu ocazia sosirii sarbatorii Craciunului! De asemenea vom face cunostinta cu personaje din povestile de iarna cum ar fii: Mos Craciun insotit de craciunitele si spiridusii lui, alaturi de zanele vestitoare ale zapezii si caprita naravasa.

Vom vizita in total aproximativ 24 de sate din imprejurimile Constantei. Am inceput de ieri cu satele: Murfatlar si Cotu Vaii, iar astazi: Topraisar, Biruinta, Plopeni si  Chirnogeni.

Dupa cum bine v-am obisnuit, eu voi participa ca si magician, sperand sa aduc un strop de uimire si un zambet pe fetele celor mici. Daca sunteti norocosi sa va aflati prin zona, nu va sfiiti si vizitati-ne. Puteti afla mai multe detalii la primaria de care apartineti (numai din Constanta).

Pana data viitoare va urez sa pastrati magia sarbatorilor vie!

One thought to “Am inceput turneul!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *