Fantasticele sărbători de iarnă au sosit, iar eu doresc a vă ura să aveţi parte de un Crăciun cât mai magic cu putinţă şi fie ca sentimentul de familie şi mirosul de cozonaci să vă umple casele! Ca şi cadou de Crăciun (virtual din păcate) din partea mea, vă ofer o fotografie cu o decoraţie realizată de mine dintr-o sticlă de sticlă goală de Coca-Cola şi stele origami făcute din pliante vechi. Sper să vă inspire şi să vă amuze puţin; şi deşi nu este un număr de magie să vă uimească, poate poate o să provoace artiştii din voi să incerce aşa ceva şi ei. Tutorialul stelelor, aici.

Christmas Decoration

O recomandare scurtă de un film excepţional vizionat în ultima perioadă: Amélie (titlu complet – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain), un film francez cu o idee genială (realizez că folosesc mult prea multe epitete, dar se întâmplă rar să mă surprindă atât de mult un film) cu o coloană sonoră care îţi transmite fiori pe şira spinării. Aş vrea să scriu un articol întreg de ce merită să vedeţi acest film, dar vă las doar trailer-ul să vă incite imaginaţia.

Şi că tot vorbim de lucruri artistice, mi-a stresat puţin mintea melodia acesta a Alexandrinei Hristov. Pur şi simplu, wow!

Aşa cum v-am transmis şi în articolul trecut, postez lucruri creative pe contul meu de Ello şi de asemenea continui şi activitatea pe Facebook. Să ne auzim cu bine în noul an!

p.s: Trebuie să îmi iau revanşa cu un articol mai masculin data viitoare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *