In ultimele zile am avut de-a face cu doua filmate destul de impresionante.

Primul este despre noul sport numit “Liquid Mountaineering” care consta in a merge, mai degraba in a alerga, pe apa. Ei demonstreaza cum cu echipamentul potrivit, la o viteza destul de mare pentru corpul uman si sub un anumit unghi poti practic sa alergi pe apa, iar baietii iti si arata cum:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ&hl=en_US&fs=1&]

Al doilea este despre Damien Walters: cascador, antrenor de gimnastica si “free-runner”. A concurat in Marea Britanie la Tumbling si a iesit al patrulea din lume la acest sport. Cu peste 20 de ani de experienta in spate si antrenandu-se 3-4 ore pe zi el in prezent ii realizeaza cascadoriile celebrului Jackie Chan. Acesta este showreel-ul lui din anul 2009:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5MeiwLLZjDo&hl=en_US&fs=1&]

Intrebarea mea este: Credeti ca acestea sunt fapte reale realizate de oameni cu multa experienta sau reprezinta doar niste trucaje cu camera video?

One thought to “Impresionant”

  • MIhai

    Bai.. mai atins la suflet :))) videoul ala cu damien e genial.. da e real.Poti recunoaste unele miscari ale tipului astuia din filmele cu jackie chan…Tipu si-a dus corpu la limita…e numai oase fibra si piele =p~.Videul ala cu mersu pe apa mai trebuie perfectionat… dar e o idee buna si o realizare mare 😀

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *