Săptămâna asta a fost foarte productivă şi nu mă sfiesc să împart cu voi câteva dintre nebuniile găsite pe vastul internet în ultimele 7 zile. Dacă doriţi să mai citiţi articole de genul acesta, atunci abonaţi-vă la newsletter în coloana din dreapta a blogului. Mă menţine motivat!

ELLO este o reţea nouă de socializare 100% făra advertising şi cu un design minimalist unic şi extrem de atractiv! Fiindcă site-ul este încă în varianta Beta ai nevoie de o invitatie ca să îţi faci cont, dar este destul de uşor să găseşti una. Am de gând să postez aici destul de des so check out my profile .

“BUNT.” pe Soundcloud – doi studenţi nemţi compun muzică. Până acum au doar 3 piese dar sunt wow. Genul de muzica pozitivă care te motivează şi îţi dă stamină socială. Băieţii sunt şi pe Facebook şi pe Twitter şi au fost listaţi în “The Rolling Stone Magazine” drept top 10 artişti noi pe care trebuie să îi ştii. Asta este piesa mea favorită a lor.

Pe BoredPanda am găsit o idee de un super cadou pentru iubitorii de ceai şi în special pentru cei care preferă infuziiile de plante în locul clasicelor pliculeţe. După un scurt research am găsit pe Amazon infuzoarele care m-au fascinat: 1, 2 şi 3! Pentru cei care nu ştiu ce cadou să-mi facă de ziua mea, aşa ceva mi-ar plăcea la nebunie!

De când am văzut capodopera de film al lui Ben Stiller intitulat “The Secret Life of Walter Mitty” am rămas fascinat de Islanda – cel mai tânăr pământ de pe Terra. Şi se întamplă ca ieri să fii descoperit ACEST video făcut în Islanda. Aceasta este cu siguranţă următoarea mea destinaţie de vacanţă!

Mini newsletter-ul meu se termină aici. Până data viitoare, keep it magic!
A, şi era sa uit. M-am tuns scurt. Poate un pic prea scurt. Am motive întemeiate. Mai multe detalii în articolul viitor. Priviţi transformarea!

P1070016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *