Articol dublu.

Pe 19,20 si 21 Iunie am fost la “Colocviul national de magie, editia a 3-a” care de data aceasta s-a desfasurat la Braila. A fost intr-un cuvant splendid deoarece multe persoane au avut sansa de a-si demonstra abilitatile “magice” si de a face schimb de experienta cu ceilalti membrii participanti. Apropo. La concursul care s-a desfasurat in cadrul congresului am luat locul 3 la categoria stage-magic.

Felicitari tuturor participantilor din partea mea si la mai mare!

Apoi cu regret anunt faptul ca pe data de 25 iunie 2009, joi la ora locala 2:26 PM Michael Jackson numit si “regele muzicii pop” a decedat din cauza unui stop cardiac provocat de o seringa. Personal imi pare foarte rau ca s-a stins o alta mare vedeta din viata, mai ales ca dezastrul s-a produs inainte de a-si desfasura ultima serie de concerte care trebuiau sa inceapa pe data de 16 iulie.

Ceea ce publicul de rand nu stie, este ca Michael Jackson a fost inventatorului trucului “Lean”. Numarul a fost prezentat in timpul concertului “The smooth Criminal”. Este trucul cand se apleaca la un unghi de 45 de grade (sau chiar mai mult). De asemenea Michael a avut multe intercursiuni cu lumea iluzionismului. Echipa de productie din spatele concertelor lui de foarte multe ori introduceau numere de iluzii scenice in spectacolele artistului. De la disparitii si levitatii live, la inlocuirea cu un stunt-man (actor de cascadorii), el le-a facut pe toate.

Videoclipul respectiv: https://www.youtube.com/watch?v=8HJbGSHtFYQ

3 thoughts to “Michael si Colocviul – ultimele evenimente

 • Mereu Adevarul

  da, poate ca Michael Jackson ” va ramane” in amintirea tuturor, nu “v-a ramane”.

  Apuca-te de invatat gramatica limbii romane, pe urma mai scrie in blog.

  Reply
 • cipyk

  Nimeni nu e perfect, deci nu ma acuza ca am pus o cratima in plus. Peace:D

  Reply
 • Andreea

  Felicitari pt locul 3 😀

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *