Am terminat si acest an de scoala. A fost splendid. Am realizat d-abia acum ca nu mi-a scazut nimeni nota la purtare fiindca in ultima saptamana de scoala am parolat un calculator in bios. Bineinteles ca mi-am recunoscut vina si am rezolvat problema =) .  Am trecut (pare rau) si peste banchet despre care pot spune ca a fost foarte reusit, am luat “Mister Popularitate” (trebuia s-o zic).

Cu totii ne-am distrat foarte bine la banchet si am depasit toate litigiile si neintelegerile dintre clase si am reusit sa facem un adevarat colectiv. Despre dascali ce sa zic. Sa nu mai amintesc toti profesorii care ne-au onorat cu prezenta la “Ultimul dans” si carora le multumim din inima. Nu voi uita nicio data cum doamna profesoara Alina Lungu a dansat alaturi de noi toti, si cum domnul Paun se incalzea pe ritmuri de rock’en roll. Am reusit sa dansez si o “Brasoveanca” alaturi de doamna Diriginta Daniela Badulescu care in toti acesti 4 ani de gimnaziu, nu numai pentru mine, ci pentru toti colegii de la C, a fost ca o “adevarata a doua mama”. Imi voi amintii toata viata cum dumnea ei venea in fiecare pauza si ne spunea “sa imi pastrati si mie un lapte”. Nu ne-am suparat oricum ca zicea acest lucru, deoarece stiam ca merita.

Am trecut si deasemenea si peste “serbarea de sfarsit de an” prin care am remarcat ca nu a mai costat nimic. In anii trecuti (***spectacolul nostru, tot noi platim***) pretul biletului era de 3, 4 lei. Mi-a placut foarte mult acest lucru. Serbarea a fost geniala. Pacat insa ca la sfarsitul ei nu au mai ramas in sala decat “Fanii” (cum spunea sotul doamnei de Romana), adica doar vreo 10-15 copii din 300 care erau la inceput. Nu mi-a pasat, cel putin mie, si cred incontinuare ca si aceasta o voi tine minte.

Recunosc ca m-am despartit foarte  foarte greu de restul colegilor (nu numai eu, cu totii) si o sa ii tin minte oricate zile voi traii. Mi-au ramas intipariti in amintirile mele si asa cum zice si proverbul “Clipele trec, amintirile raman” nu voi fi capabil sa nu imi amintesc de ei. De aceea acum la sfarsit de an cand drumurile noastre se despart am hotarat sa le dedic o ultima melodie si le spun din inima “IMI VETI LIPSII CU TOTII !”

HI-Q – Asa-s prietenii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *